ISPARTA / SENİRKENT - Büyükkabaca 75.Yıl İlkokulu

FİDAN DİKME ETKİNLİĞİMİZDEN

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasında sosyal sorumluluk kapsamında fidan dikme etkinliği yapılmıştır.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasının 3.günü kitap okuma,oyun etkinliği, film saati etkinlikleri yapıldı. Tecrübe aktarımı etkinliğinde kasabımızın sağlık ocağından Ayşe hemşireyi davet ettik. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

Döneme sonu faaliyet haftasında 2.gün tecrübe aktarımından Aziz SANCAR , Mimar SİNAN gibi değerli insanların biyografilerini izledik.

Sosyal sorumluluk kapsamında 4-B sınıfı öğrencileri hazırlamış oldukları deprem çantalarını sınıflara anlattılar.

Ock

Dönem sonu haftası faaliyetlerinden bugün; Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma, Tecrübe Aktarımı, Oyun Etkinliği ve Film Saati etkinliklerini gerçekleştirdik.

Kas

"Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır. "   M.KEMAL ATATÜRK

Kas

"Bu Türk milleti yastadır. Çünkü yeni Türkiye'nin yaratıcısı olan eşsiz şefini kaybetmiştir."

Kas

Kızılay Haftası panomuzu hazırlayan 3/B sınıfı öğretmeni Pınar Sarısoy öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

100 yıl boyunca gösterdiğimiz birlik ve beraberlikle, Türkiye Cymhuriyeti'nin aydınlık yarınlarını inşa ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz.

GURURLUYUZ‼️

MUTLUYUZ‼️

✅Zeka oyunları ödül töreninde okulumuz damga vurdu.

✅77 ilkokul arasında birinci olan okulumuz ödül olarak oyunlar,kupa ve madalayalar kazandı. Ama en büyük ödül o salonda okulumuzun isminin birçok kez yankılanması oldu.

✅Bireysel alanda mangala alanında il ikincisi olan Zeynep Berra ERDOĞAN'a tablet ödülünü İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Erhan Baydur verdi .

✅Birinci olan öğrencilerimiz Sena TOSUN ve Asya DALKURT a bisiklet ödüllerini ISUBÜ rektörü sayın İbrahim DİLER takdim etti.

✅Salona gelerek büyük ilgi gösteren Büyükkabaca halkına minnettarız.

✅Bu başarıda elbetteki herkesin emeği var. İlçe Kaymakamımız sayın Abdüllatif Yılmaz 'a , İlçe MEM Müdürümüz Ceylan ÇAYLAK'a Şube Müdürümüz TC Seref Kök e ve maddi manevi destekleri için belediye başkanımız sayın Mustafa Durmuş a çok teşekkür ederiz.

✅Bu başarının asıl mimarları umudunu hep koruyan zor şartlarda bir an bile karamsar olmayan öğrencilerimize, Dilek Ekşi Erdoğan a İbrahim Özdemir e ve öğrenci ailelerimize çok teşekkür ederiz

✅ Hep demiştik büyük bir organizasyon küçümsenecek bir başarı değil diye ve haklı olduğumuzu bugünkü ödül töreninde bir kez daha anlamış olduk.

✅6 ay boyunca öğrencilerimizle bugünün hayalini kurduk. Onlara bu günün özetini aylar önceden gösteren öğretmenimiz ve müdürümüze sonsuz saygı duyuyoruz..

✅Sayın Rektör Bey'in salonda gururlanarak bende Büyükkabacalıyım diye gururla söylemesi aslında herşeyi özetliyordu.

Köyümüz çok ihtiyacı olduğu bu dönemde dört güzel kızımızın elde ettiği bu başarıda gördük ki bir olursak birlik olursak güzel değerlere fırsat verirsek ismimiz hep güzelliklerle anılacaktır.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Kutlamamıza Büyükkabaca Belediye Başkanımız,halkımız ve öğrencilerimiz katılım sağladı.Yapılan gösterilerimiz herkes tarafında beğeniyle ve coşkuyla izlendi.Bu süreçte emeği geçen öğretmen,öğrencilerimiz ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü münasebetiyle yapmış olduğumuz program ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması etkinliğimiz gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında;

1.Azra KILINÇ

2.Mira MERT

3.Zeynep TAŞDEMİR

dereceye giren öğrencilerimizdir.Bu öğrencilerimize ödül töreni düzenleyerek hediyeleri takdim edildi.

Ödül törenine öğrencilerimizin anneleri de katılım sağladı.

Mrt

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası'nı kutluyor, hafta kapsamında yaptığımız etkinliklerle toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefliyoruz.

Mrt

Okul idaremiz tarafından okulumuzdaki kadın öğretmen ve personelimizin kadınlar günü kutlandı.